Externe

Un avion cu 71 de oameni la bord s-a prăbuşit în apropiere de Moscova! Aeronava a fost distrusă total, nu există supravețuitori

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un avion cu 71 de oameni la bord s-a prăbuşit în apropiere de Moscova la scurt timp după ce decolase de pe aeroportul Domodedovo.

Aeronava, un Antonov AN 148 aparţinea companiei Saratov Airlines. Nu este clar ce s-a întâmplat. Ce se ştie este că avionul a dispărut de pe radare la șapte minute de la decolare când se afla deasupra localităţii Argunovo, de lângă Moscova.

Localnicii din sat au alertat serviciile de urgenţă. Ei au anunţat că au auzit un zgomot puternic şi au văzut un avion prăbuşindu-se. La bord se aflau 71 de oameni, 65 de pasageri şi 5 membri ai echipajului. Ei trebuiau să ajungă în localitatea Orsk, din apropierea granitei cu Kazahstanul.

Oficialii ruşi nu au anunţat nimic în ce priveşte soarta celor de la bord, o sursă a serviciilor de urgenţă a spus pentru presă că nu sunt şanse ca vreunul dintre ei să fi supravieţuit prăbuşirii.

Aeronava a fost distrusă total, nu există supravețuitori. Presa rusă scrie că avionul s-a prăbușit la 2 minute după decolare.

loading...

Comments are closed.