Alte știri

Un avocat a fost prins în flagrant în momentul când lua 2000 de euro, pentru a scăpa de dosar penal un bărbat care a condus în stare de ebrietate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un avocat din Telenești a fost reținut în flagrant de ofițerii Direcției generale teritoriale Nord a CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de corupere pasivă și trafic de influență.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Acesta ar fi pretins de la un bărbat 2000 de euro pentru a-l ajuta să scape de raspundere penala pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Potrivit denuntatorului, avocatul ar fi susținut că ar avea influență asupra unor angajați ai Inspectoratului de Poliție Telenești și procurorului din cadrul Procuraturii Telenești, care conduce urmărea penală în dosarul său și că i-ar putea determina pe funcționari să falsifice probele ce urmează a fi administrate, astfel fiind posibilă neatragerea la răspundere penală pentru conducerea mașinii în stare de ebrietate.

Suspectul a fost prins în flagrant ieri, 18 iunie, în momentul în care primea 2000 de euro Acesta a fost escortat la sediul DGT Nord pentru a fi audiat, în prezent fiind în custodia CNA pentru 72 de ore.

Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență si corupere pasivă. Ofițerii CNA desfășoară acțiuni de urmarire și de investigare pentru stabilirea întregului cerc de suspecți și potențială implicare a altor funcționari în prezenta cauză.

Procuratura Anticorupție, oficiul Nord, conduce urmărirea penală.

Citește și: Încă șase moldoveni și-au pierdut viața din cauza coronavirusului. Câți au decedat de la începutul pandemiei

loading...

Comments are closed.