Alte știri

Un băiat de 15 ani s-a înecat într-un iaz din sectorul Botanica

Pinterest LinkedIn Tumblr

În după amiaza zilei de 7 august, salvatorii IGSU au extras din apă corpul neînsuflețit a unui minor care s-a înecat în lacul din sectorul Botanica din municipiul Chișinău.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Apelul la Serviciu 112 a fost recepționat la ora 13:36. Potrivit primelor informații un băiat s-a înecat în timpul scăldatului în iazul pe adresa bulevardul Dacia 50/8 din capitală.

La fața locului imediat au intervenit salvatorii din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr.1. și  Detașamentului Salvatori și pompieri Botanica. În urma lucrărilor de căutare, angajații IGSU au extras corpul neînsuflețit a minorului în vârstă de 15 ani către ora 14:00. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de poliție.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020, 57 de persoane, inclusiv 7 minori, și-au pierdut viața în bazinele acvatice din țară. În acest context IGSU repetat îndeamnă maturii să-și monitorizeze strict minorii să nu le permită scăldatul și aflarea de unii singuri în preajma bazinelor acvatice din țară, în special în locuri neamenajate cu stații de salvare. În situații de risc cetățenii sunt rugați să apeleze Serviciul 112.

Citește și: Polițiștii de patrulare Ruslan și Constantin au salvat un om de la înec

loading...

Comments are closed.