Alte știri

Un bărbat a căzut din avion și a murit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un britanic în vârstă de 30 de ani a murit, după ce a căzut dintr-un avion, pe aeroportul Dalaman, din sud-vestul Turciei. Incidentul s-a produs, după ce bărbatul a intrat într-un conflict cu membrii echipajului, scrie The Telegraph.

Însoțitorii de zbor au încercat să îl dea afară din aeronavă, iar bărbatul a căzut din avion, de la o înălțime de aproape 5 metri. Acesta a fost transportat de urgență la spital, în stare de inconștiență. Acolo s-a constatat că avea câteva coaste rupte, însă nu și-a mai recăpătat conștiența și a murit câteva ore mai târziu.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Bărbatul petrecuse trei zile în aeroport, după ce își pierduse biletul de avion și fusese nevoit să aștepte un alt zbor cu care să se întoarcă acasă.

Potrivit presei locale, după ce a urcat la bord, el a intrat într-un conflict verbal cu membrii echipajului. Aceștia au vrut să îl dea jos, considerându-l un pericol pentru ceilalți pasageri. Autoritățile britanice și cele turce investighează incidentul și încearcă să stabilească cine este responsabil pentru moartea pasagerului.

loading...

Comments are closed.