Un bărbat a folosit 250 000 dolari din asigurarea de viață a soției moarte, ca să meargă în vacanțe de lux cu noua iubită

Plan diabolic. Un bărbat din UK a folosit banii de pe asigurarea de viață te a fostei soții care murise recent, pentru a putea pleca în vacanțe de lux alături de noua iubită. Pentru fapta sa, bărbatul a ajuns în spatele gratiilor, scrie Observatornews.ro

Krzysztof Baczynski și-a păcălit fiica vitregă să semneze pentru cedarea banilor, care erau destinați fratelui ei mai mic atunci când acesta urma să împlinească 25 de ani. Krzysztof, în vârstă de 40 de ani, a folosit cei 250.000 de dolari pentru a se plimba prin locuri luxoase alături de noua iubita, ba mai mult, iar fi folosit chiar și când soția lui era încă în viață.

A cheltuit banii de pe asigurare, ca să plece cu noua iubită în vacanțe

Bărbatul și-a făcut copiii vitregi să creadă că ar fi o idee bună să lase banii pe mâna lui, pentru că va avea grijă de ei. Pe lângă faptul că suna uriașă a fost principala sursă care a sponsirizat vacanțele luxoase, bărbatul ar fi investit o parte din bani și într-o afacere care a eșuat lamentabil ulterior.

După moartea soției sale, el și noua lui iubită au plecat în Tenerife, Moscova și Polonia și și-au cumpărat chiar și o cadă cu hidromasaj. Bărbatul a cheltuit toți banii în doar nouă luni. El a fost dat de gol după ce și-a făcut mai multe poze pe care le-a postat pe rețelele de socializare, în cada cu hidromasaj alături de iubita lui.

Ulterior, el a fost condamnat la patru ani de închisoare luni, 4 decembrie, pentru fraudă.

„În nouă luni i-ați cheltuit pe toți. I-ați cheltuit în diferite vacanțe în Europa, o mașină, investind sume importante de bani în afacerea voastră. De asemenea, împrumutai sume de bani altora. Acum totul a dispărut. Copiii Annei aveau impresia că te descurci bine cu afacerile tale”, a declarat judecătorul.

Total
0
Shares
Total
0
Share