Un bărbat a fost condamnat la 4 ani de închisoare, după ce și-a bătut consăteanul la beție

 

Procuratura raionului Glodeni anunță că, în data de 16 aprilie 2024, de către Judecătoria Drochia, sediul Glodeni, a fost pronunțată o sentință de condamnare a unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, învinuit de comiterea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății.

Acestuia i-a fost stabilită pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 4 ani, cu executare în penitenciar de tip semiînchis. A fost menținută măsura preventivă – arestarea preventivă, în privința inculpatului până la devenirea definitivă a sentinței. Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție, potrivit legii.

Acuzatorii de stat de l-a Glodeni i-au înaintat învinuirea pe faptul că, inculpatul, în data de 21 februarie 2024, aproximativ la ora 17:00, aflându-se în ospeție la un consătean, fiind în stare de ebrietate alcoolică, din motivul unui conflict apărut în timpul consumului de alcool, a ieșit împreună cu consăteanul în ograda gospodăriei, unde i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, în rezultatul cărora, potrivit raportului de expertiză judiciară medico-legală, victimei i-au fost cauzate leziuni corporale grave.

Total
0
Shares
Total
0
Share