Social

Un bărbat a fost reținut de echipajul BPRO după ce a amenințat cu arma o angajată a unui magazin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 37 de ani a fost încătușat de polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, după ce ar fi amenințat cu arma o angajată a unui magazin.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Echipajul BPRO, în timpul patrulării, a primit informația de la serviciul 112, precum că pe adresa Str. Valea Crucii, angajata unui magazin alimentar este amenință cu o armă. Polițiștii imediat s-au deplasat la fața locului și în urma măsurilor întreprinse au aplicat mijloacele speciale bărbatului.

În cadrul documentarii, tânăra de 23 de ani a comunicat angajaților IP Botanica că suspectul a intrat în magazin fiind în stare de ebrietate. Apoi a început să o amenințe verbal, ulterior a scos o armă și a cerut băuturi alcoolice.

Bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de poliție, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. Arma a fost ridicată, aceasta era deținută ilegal.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Acțiunile bărbatului cad sub incidența articolului 155 din Codul Penal al Republicii Moldova ,,Ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”.

loading...

Comments are closed.