Social

Un bărbat cu 350 de chei asupra sa, reținut de poliție!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 49 de ani a fost depistat pe o stradă din sectorul 6 din București în timp ce avea asupra sa aproximativ 350 de chei, de diferite tipuri şi modele, scrie presa română.

Polițiștii suspectau că bărbatul ar avea preocupări de natură infracţională, pe linia furturilor din locuinţe. Astfel, s-a procedat la supravegherea acestuia, la data de 24 mai, în jurul orei 08.00 bărbatul fiind observat în timp ce pleca de la adresa de domiciliu, având asupra sa o pungă din plastic de culoare neagră.

„La data menţionată, în jurul orei 12.30, după ce a încercat să pătrundă în mai multe scări de bloc, de pe diferite străzi din sectorul 6, bărbatul a fost observat în timp ce a intrat într-un bloc, de unde a ieşit aproximativ o oră mai târziu, având asupra sa un rucsac pe care nu îl avea la vedere în momentul intrării în bloc”, se spune într-un comunicat al poliției.

Având în vedere că în practica judiciară poliţiştii s-au confruntat cu situaţii în care, după comiterea unui furt din locuinţă, uşa era găsită încuiată, s-a luat în calcul şi această ipoteză de lucru, bărbatul fiind oprit, legitimat, ulterior procedându-se la controlul corporal și al bagajelor.

Astfel, au fost identificate asupra bărbatului aproximativ 350 de chei, de diferite tipuri și modele, precum şi bunuri ce ar fi putut fi folosite la săvârşirea de infracţiuni.

loading...

Comments are closed.