Un bărbat cu dureri de inimă a chemat ambulanța și a amenințat doctorii cu pistolul

 

Un bărbat care a solicitat ambulanța a amenințat doctorii cu pistolul. Cazul a avut loc pe 6 august, la ora 21:29, în sectorul Botanica al capitalei.

Echipa a primit o solicitare pentru acordarea asistenței medicale urgente unui bărbat din municipiul Chișinău, cu vârsta aproximativă de 50 de ani. Acesta acuza dureri de inimă.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul se afla într-un apartament la o petrecere cu amicii. În timpul sărbătorii, acestuia i s-a făcut rău, printre simptome numărându-se dureri toracice.

Ambulanța a ajuns la fața locului 10 minute. La acel moment, pacientul se afla deja în stradă, la scara blocului. Ulterior, el a fost urcat în ambulanță pentru acordarea ajutorului medical calificat.

În timpul examinării, individul a manifestat un comportament agresiv și a scos o armă amenințând cu moartea membrii echipei.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Pe acest caz a fost solicitată intervenția Poliție. Forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului.

Total
0
Shares
Total
0
Share