Un bărbat de 33 de ani a murit în timpul unui zbor Ryanair din Torino, iar soția lui însărcinată, aflată în același avion a aflat abia la aterizare

Urmau să devină părinţi şi erau fericiţi, dar toată bucuria lor s-a sfârşit într-o clipă, în aer, într-un zbor Ryanair din Torino, scrie Observatornews.ro

Giuseppe Stilo și soția sa, Federica Marrella, erau așezați la poluri opuse ale avionului, Giuseppe în față și Federica în spate, din cauza alocării aleatoare a locurilor companiei aeriene.

Tragedie în aer

După doar 15 minute, lui Giuseppe i s-a făcut rău şi a primit asistenţă medicală de la doi pasageri instruiți și de la echipajul de zbor, însă din păcate, nu a mai putut fi salvat. În tot acest timp, Federica, însărcinată în cinci luni, nu a ştiut nimic din ce se întâmplă cu soţul său.

Avionul s-a întors spre aeroportul din Torino, unde medicii de urgență s-au urcat în avion și i-au administrat adrenalină lui Giuseppe. Însă în zadar. Federica a aflat de moartea soțului ei abia după ce a ajuns înapoi la Torino.

Ea a fost dusă la un spital din apropiere în stare de șoc.

Total
0
Shares
Total
0
Share