Social

Un bărbat de la Briceni a fost condamnat la închisoare pentru păstrarea și vânzarea de marijuana

Pinterest LinkedIn Tumblr

Judecătoria Edineț a acceptat demersul procurorilor de condamnare la pedeapsa cu închisoarea a unui bărbat cu vârsta de 32 de ani, din Medveja, Briceni, cu privire la care procurorii au demonstrat că a păstrat, transportat și vândut droguri în proporții mari, informează Telegraph.md

Fapta de care este învinuit bărbatul a avut loc în data de 17 și 29 iulie 2019, atunci când acesta i-a vândut unui investigator sub acoperire droguri de tip marijuana, în două tranșe. Iar după ce a vândut a doua tranșă, în aceeași zi, sub conducerea procurorilor i-a fost percheziționată gospodăria, unde a fost găsită și ridicată marijuana pe care o comercializa, iar bărbatul a fost plasat în arest, până la data pronunțării sentinței.

Astfel, la demersul procurorilor, pentru fapta de păstrare, transportare și vânzare a drogurilor în cantități mari – faptă pe care inculpatul a recunoscut-o – instanța de judecată l-a condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 4 ani.

Bărbatul este celibatar, a frecventat școala până în clasa a 8-a și nu este la prima abatere de la lege: a fost condamnat anterior pentru furt și tocmai fusese eliberat din penitenciar, în luna mai 2019.

loading...

Comments are closed.