Alte știri

Un bărbat din Băcioi, reținut. De ce este învinuit acesta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în com. Băcioi mun. Chișinău, aflat în urmărire penală pentru comiterea unei escrocherii, a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni analogice, tâlhărie și Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Individul la începutul anului 2019, în timp ce se afla în incinta unui magazin de telefonie mobilă amplasat pe str. N. Dimo, au încercat să ducă în eroare angajatul magazinului, prin prezentarea unui act de identitate ce nu-i aparține, sub pretextul de a procura un telefon mobil de  model „Samsung Galaxy A9”. Angajații  magazinului observând aceasta imediat au sesizat polițiștii IP Râșcani, iar individul a fost escortat la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie.

Ulterior bărbatul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, fapt pentru care a fost anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție a sec. Râșcani.

Astfel, urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine individul a fost reținut.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar conform legislației acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 2 la 6 ani.

loading...

Comments are closed.