Alte știri

Un bărbat din Edineț, reținut la scurt timp după ce a fost anunțat în căutare națională

Pinterest LinkedIn Tumblr

De îndată ce a fost anunțat în urmărire națională, polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD au identificat și reținut un bărbat care se ascundea într-o casă parasită din orașul Edineț. Pe numele acestuia era pornită o cauză penală pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Conform informațiilor operative, ofițerii de investigații din cadrul Direcției au intervenit în zona localizării bărbatului căutat. Acesta în anul 2018 a traversat ilegal frontiera de stat și ulterior nu s-a prezentat la audierile pe cauza penală, ba din contra și-a tăinuit aflarea sa într-o casă parasită din marginea orașului Edineț. Totodată, există informația că persoana nu este la prima sa abatere de la lege, aceasta figurează cu antecedente penale.

Reținerea conaționalului, originar din orașul Edineț, a avut loc la data de 27 iulie a.c. Bărbatul de 46 de ani a fost escortat la Judecătoria Edineț, sediul Ocnița, în vederea atragerii la răspundere pentru ilegalitatea comisă.

Citește și: Un ucrainean intenționa să ajungă în Europa, tranzitând ilegal Republica Moldova, dar a fost reținut de polițiștii de frontieră

 

loading...

Comments are closed.