Un bărbat din Scoția și-a ucis iubita şi pe fiica ei, apoi le-a îngropat cadavrele sub podeaua din bucătărie

Familia femeii și a fetiței ei de 2 ani care au fost ucise cu brutalitate și îngropate sub podeaua bucătăriei l-au condamnat pe ucigașul care le-a distrus viața, scrie Observatornews.ro

Andrew Innes a înjunghiat-o pe Bennylyn Burke, în vârstă de 25 de ani, și a bătut-o cu un ciocan înainte de a-i sugruma fiica, Jellica, în casa lui din Dundee, Scoția. Ulterior s-a descoperit că bărbatul de 53 de ani a agresat sexual copilul și a violat pe altul.

Bărbatul a ademenit-o pe femeie, originară din Filipine, după ce a vizat-o printr-un site de întâlniri în februarie 2021. Andrew a fost găsit vinovat de crimele lor în urma unui proces la Înalta Curte din Edinburgh în februarie și va sta 36 de ani în spatele gratiilor. Acum, rudele furioase ale victimelor au povestit că încă se luptă să se împace cu tot ce s-a întâmplat și îl vor mort.

Mărturisiile emoţionante ale familiei

„Poliția din Scoția mi-a spus că fiica și nepoata mea au fost ucise în Dundee. Este cel mai sfâşietor și dureros lucru să pierzi o nepoată și o fiică. Nu puteam să accept – cu ce au greșit? De ce au fost ucise? A fost atât de îngrozitor și de dureros pentru noi toți. Adevărul este că toată familia mea este devastată de durere. Ne-am iubit copilul Bennylyn, nu putem spune cu siguranță cum ne simțim acum, cu excepția faptului că suntem plini de durere”, a mărturisit tatăl victimei, Benedicto Aquino.

„Dacă m-ați întreba pe mine, condamnarea pe viață nu este suficientă pentru că a luat viața a două persoane, ar trebui să i se acorde pedeapsa cu moartea. Era o persoană foarte responsabilă, în special față de familia ei și de copilul ei. Ea s-a asigurat întotdeauna că fetiţa are ceva de mâncare, că este în siguranță și că este într-un loc bun tot timpul.” Retrăind momentul în care a aflat despre crime, sora ei, Shela a spus: „Eram atât de confuză, am avut atât de multă durere în inimă când am aflat ce sa întâmplat cu ele. Nu puteam să mănânc, nu mă puteam gândi, nu îmi venea să cred ce s-a întâmplat. Când a fost găsit cadavrul, eram încă în dubii, așa că poliția a trebuit să ne arate dovezi ADN sau orice altceva, iar când mi-au trimis actele, abia atunci am crezut cu adevărat. Primul lucru pe care voiam să-l întreb a fost cum a putut să-i facă asta unui copil atât de bun și inocent? O persoană normală nu ar fi putut face asta nimănui. Cum ai putut să omori oameni atât de ușor? Merită să plătească pentru păcatele lui”.

În timpul procesului său, bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două. Juriul l-a găsit vinovat și de agresare sexuală, violarea unui alt copil și încercarea de a perverti cursul justiției. Bărbatul susţinuse că le-a condus pe Bennylyn și Jellica la Glasgow și le-a lăsat cu un alt bărbat. Dar, după întrebări repetate, el a recunoscut că le-a ucis și le-a spus ofițerilor că le-a îngropat sub podeaua din bucătărie.

Total
0
Shares
Total
0
Share