Alte știri

Un bărbat riscă 15 ANI de închisoare pentru comercializarea drogurilor, prin Telegram

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 34 ani, locuitor a capitalei, este cercetat penal pentru comercializarea drogurilor prin intermediul aplicației ,,Telegram”.

Astfel, ofițerii de investigație a Inspectoratului sect. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău oficiul Centru, au documentat și deconspirat activitatea ilicită a bărbatului care se ocupa cu comercializarea drogurilor. Polițiștii și procurorii în cadrul acțiunilor procesual penale au acumulat probe concludente în privința bărbatului. Acesta posta anunțuri în grupurile din aplicația ,,Telegram” cu privire la comercializarea drogurilor, cu conținutul precum că este disponibil să vândă droguri.

În urma efectuarii percheziției corporale, forțele de ordine au depistat asupra individului 4 pachețele în care se aflau droguri de tip ,,PVP” și ,,Marijuana”, pe care urma să le comercializeze. Drogurile au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la CTC-EJ al IGP, pentru dispunerea efectuării expertizei chimice.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 ore în Izolatorul de Detenție provizorie al direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru  ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar  conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Este de menționat că anterior bărbatul a fost atras la răspundere pentru fapte similare.

Totodată polițiștii în continuare desfășoară acțiuni speciale de investigație pentru a stabili complicitatea altor persoane.

Citește și: UPDATE // Poliția dezvăluie noi detalii în cazul minorei găsite strangulată într-un parc din capitală

loading...

Comments are closed.