Un bărbat se întâlnea cu 9 femei în aceeași perioadă! Cu ce s-a terminat aventura lui

Un bărbat se întâlnea cu 19 femei în aceeași perioadă, Iată cu ce s-a terminat aventura lui, sex si bautura, aventuri romantice, escrocherie, jaf, politia 
 

Un bărbat a fost arestat pentru că se întâlnea cu mai multe femei în aceași perioadă, și le-a înșelat pe toate cu mulți bani. Poliția a început să învestigheze cazul după ce femeile au raportat că au fost jefuite de un bărbat care se prezenta online ca fiind “băiat de bani gata”.

Suspectul ar fi întreținut și relații sexuale cu cel puțin 4 dintre ele, iar 2 au rămas însărcinate. El purta haine false de designer, șepci scumpe și a avut relații cu 9 femei timp de 2 ani. Cazul s-a întâmplat în China, scrie The Telegraph.
 
Prima dintre victime nu a bănuit o secundă că bărbatul este sărac, până când a dat naștere unui copil. Ea l-a întâlnit pe el în iunie 2017 și spune că s-a îndrăgostit foarte repede de el… Altei iubite i-ar fi oferit un inel cu diamante, motiv pentru care ar fi pus-o să-i facă rost de bani. Ea i-a transferat bani și bărbatul a plecat și cu mașina ei… De la o altă femeie a obținut 20.000 de dolari, după ce s-a dat drept un absolvent cu părinți bogați, dar cu care era certat cu ei.
 
La secția de poliție, suspectul a recunoscut că le-a înșelat pe aceste femei, după care a fost reținut. 
Total
0
Shares
Total
0
Share