Alte știri

Un bărbat transgender a născut un copil conceput cu material seminal donat de o femeie trans

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat transgender aflat într-o relație cu un partener non-binar a născut un copil prin fertilizare cu sperma donată de o femeie trans, anunță The Sun.

Reuben Sharpe, în vârstă de 39, a devenit bărbat în urmă cu 12 ani dar a întrerupt tratamentul cu testosteron în momentul în care a decis să nască un copil, potrivit Mediafax.

Bărbatul și partenerul său, Jay, s-au cunoscut într-un pub și au început o relație. După o vreme, au discutat despre posibilitatea de a avea un copil.

Reuben și partenerul său, Jay, care nu se identifică nici ca bărbat și nici ca femeie, au celebrat venirea pe lume a copilului, pe nume Jamie, în luna septembrie, la Brighton, în Sussex.

Potrivit publicației britanice, și persoana care a executat procedura de inseminare artificială era un doctor transgender.

Când Jamie a împlinit vârsta de trei luni, Sharpe a declarat că nașterea copilului l-a făcut să se simtă „complet”.

Bărbatul a afirmat: „Am avut nevoie de șase ani ca să ajung până aici, dar acum ținem copilul în brațe și simțim că aici trebuia să ajungem. În fine, mă simt complet”,

„A durat ceva până am rămas însărcinat așa că mulți au crezut că m-am îngrășat. Un bătrânel simpatic îmi tot spunea că am mâncat cam multe plăcinte!”, a povestit Reuben.

Reuben a povestit că, în discuția de la începutul relației lor, nașterea unui copil a fost un subiect important: ”Dacă nu și-ar fi dorit un copil, ne despărțeam”. „Părea lucrul potrivit. Aveam păreri asemănătoare legate de felul în care trebuie crescut un copil”.

loading...

Comments are closed.