Social

Un bărbat va ispăși pedeapsa cu închisoarea pentru trafic de droguri

Pinterest LinkedIn Tumblr

La solicitarea procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și Procuraturii de circumscripție Chișinău, un bărbat va ispăși pedeapsa cu închisoarea pentru trafic de droguri, timp de 9 ani, după ce în 2017 Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani, l-a condamnat la 4 ani închisoare.

Rejudecarea cauzei a devenit posibilă după contestările depuse de procurori, care au fost examinate de Curtea de Apel Chișinău și Curtea Supremă de Justiție. Astfel, instanța ierarhic superioară a dispus ca instanța de apel să reexamineze cauza, dar în alt complet de judecată. Prin urmare, spre deosebire cele pronunțate de instanțele de judecată precedente, după apelul procurorilor, acesta a fost condamnat pentru trafic de droguri, în calitate de membru al unui grup criminal organizat, așa cum o demonstrează ansamblul de probe prezentate.

Bărbatul are vârsta de 53 de ani, este divorțat și nu are copii la întreținere. Oamenii legii au constatat că acesta a comercializat heroină la începutul anului 2015, chiar în fața Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani.

loading...

Comments are closed.