Externe

Un bebeluş de numai şase săptămâni din Connecticut, SUA, a murit din cauza coronavirusului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bebeluş de numai şase săptămâni din Connecticut, SUA, a murit din cauza coronavirusului şi se pare că este cea mai tânără victimă din lume, scrie Daily Mail, sursă citată de Mediafax.ro

Bebeluşul a fost adus inconştient la spital săptămâna trecută şi nu a putut fi resuscitat. Decesul a fost anunţat miercuri de către guvernatorul Ned Lamont. Niciun alt detaliu nu a fost oferit despre acest caz.

Lamont a spus că cel mic ar putea fi cea mai tânără victimă „de oriunde” din lume.

„Cu tristeţe sfăşietoare pot confirma astăzi primul deces pediatric din Connecticut, legat de Covid-19. Un bebeluş de şase săptămâni a fost adus inconştient la spital şi nu a putut fi resuscitat. Rezultatele testului au arătat aseară că nou-născutul era Covid-19 pozitiv”, a transmis guvernatorul.

Statul american Connecticut are peste 3.120 de cazuri de coronavirus confirmate, precum şi 69 de decese.

Nu este cunoscut dacă bebeluşul avea probleme respiratorii sau alte afecţiuni medicale, informează Daily Mail, sursă citată de Mediafax.ro

Totuşi, cazul de faţă întăreşte ceea ce medicii din întreaga lume continuă să spună: virusul este imprevizibil şi chiar dacă îi atacă mai mult pe cei bătrâni şi vulnerabili, au fost cazuri în care oamenii sănătoşi au fost grav de afectaţi de noul 2019-nCov.

loading...

Comments are closed.