Editoriale

(Video) Un blogger din Moldova a deconspirat armata de trolli a partidelor PAS cu DA! Ce vor face ACUM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chirilov Anatolie: Ideea de a lupta cu trollii mi-a apărut încă de foarte mult timp în urmă și anume atunci când vicepreședintele PAS, Victor Spânu, a creat o aplicație unde-i întroducea pe toți cei care se expun pe teme politice, dar nu dau like, coment and share la postările Maiei Sandu.

Acest caz mi-a adus aminte de perioada comunistă când Voronin lupta agresiv și intens împotriva formatorilor de opinie, iată în așa mod am ajuns și eu să fiu vizat în aplicația acestui troll de la PAS. Din motiv că sunt o persoană activă atât pe Facebook, dar și pe bloggul meu personal (https://chirilovanatolie.com/) unde scriu de ratații politici din țară.

Problema trollilor e foarte populară în Republica Moldova, la TV8  mai mereu se plâng pe aceștia, dar nu spun nimic despre faptul că știrile holdingului Platon din care fac parte sunt promovate tot de niște trolli, anume de trolli Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase. Dar propagandista acestei televiziuni n-a scris și n-a spus nici un cuvând despre atacurile trollilor PAScuDA la adresa fostului său erou de la TV8, Sergiu Sagaidac, care într-o postare pe Facebook se plângea pe atacurile acestora.

Apropos, imaginea de politicieni iubiți ai celor din PAScuDA se datorează tot armatei de trolli, care le fac feedbaack la postările pe Facebook cu scopul de a ne face să credem că sunt susținuți de cetățeni. Dar hai să vă prezint un video care va distruge și acest mit.

Și circul nu se oprește aici, tot aceeași trolli ai blocului #ACUM nu promovează doar postările liderilor acestui bloc, dar și știrile portalurilor de știri ce se subordonează acestora, pe cât și postările lui Platon dar și a președintelui ONG-ului Open Dialog, despre care Maia Sandu cu Andrei Năstase declarau că n-au nimic în comun.

Dacă toată presa ce face parte din Trustul Platon Media ( ZdG, TV8, Unimedia, Agora, Europa Liberă) au promovat aplicația celor din PAS care ar avea menirea de a lupta cu trollii, atunci acest articol trebuie promovat la rândul său pentru o cauză comună, de a scăpa de trollii ce influențează negativ societatea din Moldova.

P.S.
Modul cum luptă PAScuDA împotriva formatorilor de opinie e mult mai murdară și urâte decât o facea pe timpuri Voronin și dacă el era numit dictator ce limita dreptul la exprimare fiind la conducerea țării, păi atunci cine sunteți voi fiind lideri ai partidelor de opoziție?

autor: Anatolie Chirilov, blogger 

loading...

Comments are closed.