Un candidat al blocului ACUM în conflict cu vecinii! Nu vrea să facă curățenie din urma automobilului său

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,iurie tesa, blocul acum candidati, platforma da chisinau, acum alegeri, iurie tesa, platforma da buiucani,

Membrul Platformei DA și candidatul blocului ACUM la alegerile parlamentare din data de 24 februarie, Iurie Tesa a intrat într-un conflict cu vecinii blocului. Aceștia îl acuză că refuză să facă curățenie din urma automobilului său care lasă multă murdărie sau “zoaie” cum s-au exprimat locuitorii blocului în care trăiește și candidatul la alegeri.

Într-o poză trimisă la redacția noatră de către un vecin al lui Tesa, se vede cum automobilul parcat de marcă Nissan X-Trail, care aparține activistului blocului ACUM lasă în urma sa o adevărată baltă, iar rugat să spele din urma propriului automobil, acesta a contraatacat spunând că nu doar din automobilul lui curg aceste zoi. Mai mult de atât, Iurie Tesa a ținut să își atace vecinii în mod obraznic încercând să atragă atenția la alte aspecte decât ceea ce i s-a reproșat lui. Discuțiile au avut loc într-un chat al locatarilor pe o platforma de comunicare.

Iurie Tesa este un activist al Platformei DA din Chișinău și este al 37 în lista blocului ACUM pentru alegerile parlamentare din data de 24 februarie.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail telegraph.moldova@gmail.com, sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share