Un copil de 7 ani a ajuns la spital după ce peste el a căzut o poartă de fotbal

Un nou incident grav, soldat cu un copil de doar 7 ani, internat la Institutul Mamei și Copilului, a readus în atenție problema porților de fotbal nesigure,

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a lansat un apel urgent către toate autoritățile publice locale, școlile și alte instituții responsabile pentru terenurile sportive, solicitând o verificare amănunțită a stării porților de fotbal și luarea de măsuri imediate pentru a preveni tragedii similare.

”Către toate autoritățile publice locale, școlile și alte instituții în a căror administrare sunt terenurile sportive, inclusiv de fotbal.

Vă rugăm mult să realizați o verificare a siguranței instalării porților de fotbal, pentru a preveni accidentele grave, în special cu implicarea copiilor.

Iarăși copil în stare gravă, 7 anișori, spitalizat la Institutul Mamei și Copilului, peste care a căzut poarta de pe stadion. Da cât se mai poate?!”, a declarat ministrul Sănătății, Ala Nemerenco.

Acest caz nu este singurul. La începutul lunii iunie 2023, un alt copil a pierdut viața după ce o poartă de fotbal a căzut peste el în sectorul Ciocana al capitalei.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share