Social

Un creștin a furat 13 mii de lei dintr-o biserică din Chișinău! Ce riscă acum

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost reţinut de către poliţişti. El este bănuit de pătrundere în biserica din sectorul Ciocana al Capitalei, de unde ar fi furat din cutia pentru donaţii mijloace băneşti în sumă de aproximativ 13.570 de lei, scrie point.md.

Poliţia a fost alertată în dimineaţa zilei de 20 ianuarie curent. Veniţi la faţa locului poliţiştii au constatat că individul a pătruns în incinta bisericii prin spargerea geamului. În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia.

De asemenea în cadrul acțiunilor de investigație și de urmărire penală forțele de ordine au stabilit că individul anterioar a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare. Polițiștii întreprind măsuri special de investigații suplimentare în vederea stabilirii complicității lui în alte cazuri similare, înregistrate în capitală cât și pe teritoriul țării, precum și de comiterea unui jaf.

În privinţa acestuia a fost dispusă iniţierea urmăririi penale sub aspectul prevederilor, fiind plasat în arest preventive pentru 30 zile. Dacă i se va demonstra vinovăția el riscă închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.