Alte știri

Un cuplu, cercetat penal pentru proxenetism. Ce pedeapsă riscă cei doi soți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații au documentat activitatea infracțională a unui  grup  specializat în difuzarea pe platforme online (sexchat) din exteriorul țării a serviciilor sexuale on-line. Organizatorii acesteia s-au dovedit a fi doi soți în vârstă de 35 și 36 de ani.   

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ca rezultat al cercetărilor efectuate s-a stabilit că pentru a desfășura activitatea ilegală,  organizatorii au amenajat, într-un apartament din capitală,  un studio cu patru posturi de difuzare online  care activa în regim non-stop, unde erau antrenate de la 10 până la 12 tinere, care activau în schimburi.

Femeile, cu vârste cuprinse între 25-30 de ani,  originare din diferite localități ale țării  erau obligate să participe la conferințe video și show-uri sexuale în regim online, fiind asigurate cu costumație, accesorii și jucării erotice. Platformele puteau fi accesate numai din străinătate.

Pentru o sesiune, tinerele  erau achitate cu  doi dolari per minut, astfel, venitul mediu lunar al unei tinere era în dependență de numărul sesiunilor video și varia de la 1000-1500 dolari, iar al  organizatorilor era de la 6000 la 7000 de dolari.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza art. art. 220 al. 2 Cod Penal al RM. Conform legislaţiei în vigoare persoanele culpabile de „Proxenetism” se pedepsesc cu închisoarea de la 4 la 7 ani.

Actualmente, polițiștii continuă investigațiile întru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în acest caz.

Citește și: VIDEO // Doi tineri din Ungheni, reținuți pentru proxenetism, au fost trimiși pe banca acuzaților

loading...

Comments are closed.