Alte știri

Un cuplu de vegani şi-a hrănit bebeluşul numai cu legume crude până a murit. Părinţii sunt acuzaţi de omor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bebeluş în vârstă de numai 18 luni a murit de malnutriţie, după ce părinţii lui, adepţii unei alimentaţii vegane, l-au hrănit numai cu fructe şi legume crude, scrie Adevărul.RO

Un cuplu de vegani şi-a înfometat copilul de un an şi jumătate până la moarte.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Sheila O’Leary (35 de ani) şi Ryan O’Leary (30 de ani), din Florida, şi-au hrănit copilul numai cu fructe şi legume crude, până când bebeluşul a ajuns la o greutate de doar şapte kilograme şi a decedat din cauza malnutriţiei.

Părinţii sunt acum acuzaţi de omor şi abuzuri asupra minorului. Autorităţile care au percheziţionat casa cuplului au constatat că alţi doi copii, cu vârste de trei şi cinci ani, sunt subnutriţi, iar aceştia nu au mers niciodată la şcoală. De asemenea, de la naştere, micuţul decedat nu fusese niciodată dus la medic.

În schimb, fiica cea mare, pe care femeia o are dintr-o relaţie anterioară, era într-o stare fizică mai bună, deoarece locuise un timp cu tatăl ei biologic.
Mama copiilor le-a declarat poliţiştilor că fiul ei decedat nu a mâncat în ultima săptămână decât lapte matern. În rest, copiii familiei au fost hrăniţi cu mango, banane, avocado şi alte produse crude. Femeia a recunoscut că ar fi trebuit să cheme salvarea mai repede, dar ea şi soţul ei au adormit în ziua respectivă.

După moartea micuţului, ceilalţi doi frăţiori ai lui au fost puşi în grija statului, iar fiica cea mare a mamei a fost trimisă să locuiască cu tatăl ei în Virginia. Nu este prima abatere de acest gen a femeii. În urmă cu doar câţiva ani statul a vrut să îi ia fetiţa cea mare, la momentul respectiv fiind subnutrită.

loading...

Comments are closed.