Externe

Un expert în turism răspunde când vom putea merge în vacanță după pandemia de COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Milioane de oameni speră să iasă din coşmarul carantinei şi să meargă din nou liberi unde doresc ei. Unii îşi fac planuri deja pentru vacanţa de vară, când, teoretic, ameninţarea coronavirusului ar trebui să dispară.

Un expert în turism spune însă că nu e cazul să ne grăbim şi cel mai probabil vom fi nevoiţi să aşteptăm până în septembrie pentru a putea zbura din nou, însă de o vacanţă adevărată ne vom putea bucura din nou abia de primăvara viitoare.

„Eu aş spera că vom putea să zburăm din nou în septembrie, dar cred că lucrurile vor reveni la normal abia primăvara viitoare. Coronavirusul nu dispare curând, asta e clar, dar cazurile ar trebui să scadă. Apoi contează şi ce se întâmplă în ţara unde vrei să mergi. Unele ţări sunt mai afectate decât altele. Apetitul pentru călătorii va fi acolo mereu, dar încrederea a fost distrusă. Distrusă de teama de coronavirus, dar şi de întregul sector aviatic şi companii de turism,”, a declarat Eoghan Corry, specialist irlandez în turism.

El le recomandă oamenilor să nu rezerve de acum vacanţe şi să nu achite un avans sau suma integrală. Cine a apucat să facă o rezervare să nu o anuleze însă, deoarece multe companii nu oferă banii înapoi.

Citește și: China cenzurează publicarea studiilor științifice despre originile COVID-19

loading...

Comments are closed.