Un extremist din ANTIFA il ataca pe un analist politic doar pentru ca acesta critica actuala guvernare

mihail amerberg, vitalie andrievschi, societate civila, antifa, extremisti moldova

Politologul Vitalie Andrievschi a fost atacat în plină stradă de către extremistul Mihail Amerberg. Despre acest lucru, analistul politic a scris pe pagina sa de Facebook, spunând că a fost amenințat de către activistul ANTIFA.

Andrievschii scrie că mergea pe stradă, când de el s-a apropiat un bărbat și a început să îl amenințe, filmând acest lucru pe telefon. Bărbatul, pe care l-a recunoscut politologul, ese Mihail Amerberg, care a început să strige foarte tare că “Noi te vom pedepsi. Noi ne vom clarifica cu tine” etc. Extremistul însă nu a specificat cine sunt acei “noi”, care îl vor pedepsi pe Andrievschii.

Expertul politic se întreabă, pe cine a luat în ecuație Amerberg, când a spus că “noi te vom pedepsi”, “Să fie vorba de Maia Sandu? De Năstase? De Dodon? Și care este vina mea? Că am o altă viziune politică și civică?” se întreabă politologul.

Acesta și-a mai amintit cum în anul 2016, la o emisiune televizată, alături de alți colegi de breaslă, a semnat o scrisoare deschisă către Procurorul General, cu solicitarea de a elibera Grupul Petrenco, în care se afla acest Amerberg. Politologul spune că acum, când a văzut comportamentul acestui individ, îi pare rău că a semnat acea solicitare.

Total
0
Shares
Total
0
Share