Politică

Un fost deputat PPDA CRITICĂ lipsa de transparență a întrevederii dintre Dmitrii Kozak și Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-deputatul PPDA, Liviu Vovc critică „lipsa de transparență” în cazul vizitei lui Dmitri Kozak la Chișinău. Într-un mesaj pe o rețea socială, Vovc se arată nedumerit de ce nu au fost permise întrebări din partea jurnaliștilor, informează Sinteza.org

După întâlnirea de ieri a lui Kozak cu președintele țării Maia Sandu, la presa a ieșit doar emisarul rus. Președinția s-a limitat la un comunicat dat publicității la câteva ore după întâlnire.

„O dată ce vine un oficial străin, cred că e corect să știe și cetățenii temele discutate. Consider că a fost corect să fie invitat Kozak pentru discuții cu președintele țării, ministrul de externe și cel al reintegrării. E nevoie de discuții cu toate statele. O politică externă echilibrată.Pentru mine însă e neclară această tăcere și lipsă de transparență. Comunicate scrise la câteva ore distanță, fără întrebări din partea presei și răspunsuri din partea oficialilor e praf în ochii plebei.Totuși, această vizită este destul de importantă și cetățenii trebuie să cunoască. Indiferent dacă la finalul acestor discuții s-a ajuns la consens sau nu”, a scris ex-deptutatul Platformei DA.

Citește și: VIDEO // Olesea Stamate și-a făcut birou din spațiul destinat unei Comisii parlamentare

loading...

Comments are closed.