Un fost fotbalist de la Real Madrid a divorțat după ce a aflat că nu e tatăl biologic al gemenilor săi

Fostul jucător camerunez Geremi Njitap, 45 de ani, 119 selecţii pentru Camerun, a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a depus actele de divorţ, scrie Observatornews.ro

Aflat într-o relaţie de 16 ani cu Toukam Fotso Laure, fostul mijlocaş de la Real Madrid (199-2003) şi Chelsea (2003-2007) ar fi descoperit că nu este tatăl biologic al gemenilor născuţi pe 5 iunie 2008, cu patru ani înainte de căsătoria lor.

În cererea de divorţ transmisă de Actu Cameroun, Geremi a declarat că “descoperirea de către soţ a faptului că respectivii copii erau cei ai soţului său anterior, fiind născuţi în timpul căsătoriei, a perturbat armonia cuplului. Mai grav, testul de paternitate efectuat a confirmat acest lucru, obligând-o pe soţia sa să mărturisească. De asemenea, ea l-a convins să lase copiii să meargă în mod regulat la tatăl lor biologic. În ceea ce priveşte cei doi băieţi pe care i-a crescut, Geremi ar fi trăit un adevărat şoc emoţional” când a aflat că nu este tatăl biologic.

În timp ce Geremi recunoaşte o “viaţă conjugală armonioasă” înainte de căsătoria din 2012, el deplânge “minciunile” soţiei sale, “dispreţul repetat prin cuvinte sau acţiuni” şi denunţă “comportamentul ei cel mai josnic”.

Potrivit cererii de divorţ, Geremi a fost nevoit să părăsească locuinţa cuplului după ce fiica partenerei sale, dintr-o căsătorie anterioară, l-a ameninţat.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share