Un fost ministru al Justiției a preluat mandatul de reprezentare avocațială a lui Vlad Plahotniuc

LIVE Briefing susținut de Vlad Plahotniuc, după ședința Consiliului Politic Naţional PDM, partidul democrat din moldova, andrian candu, pavel filip, alegeri parlamentare 2019

Casa de Avocatură «Efrim, Roșca și Asociații» – ERA – anunță că a preluat mandatul de reprezentare avocațială a domnului Vladimir Plahotniuc. În legătură cu acest mandat, avocații sunt împuterniciți să comunice următoarele:

(1) Vladimir Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea materialelor făcute publice ieri, având în vedere că pare a fi un raport bazat aproape integral pe articole din presa oponenților politici, fără probe în susținerea celor scrise.
(2) Clientul nostru susține că nu are nicio implicare în ceea ce se sugereazăîn acel document și consideră că publicația este doar o manipulare prin care se încearcă deturnarea anchetei de la beneficiarii reali.
(3) Domnul Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea acelui raport, or este puțin probabil ca o companie de talia Kroll să fi elaborat astfel de presupuneri în baza articolelor de presă sau în baza unor așa-zise informații confidențiale, care însă nu se pun la dispoziția anchetatorilor.
(4) În cazul în care se va dovedi că raportul este autentic, Vladimir Plahotniuc este pregătit să demonstreze cât de inepte sunt legăturile care se fac în mod forțat și total eronat cu el, și este gata să probeze fiecare afirmație în parte.
(5) Vladimir Plahotniuc a mai fost audiat în baza unor articole de presă asemănătoare, promovate de media care aparține oponenților politici, și a demonstrat că acestea sunt false. Dânsul consideră că aceste publicații sunt acțiuni de manipulare, făcute de oponenții politici, pentru a continua acțiunile de răzbunare politică și pentru a distorsiona adevărul despre frauda bancară.

Amintim că Oleg Efrim, de la ERA, a fost ministru al Justiției în Republica Moldova din 2011 până în 2014, în perioada când Guvernul a fost condus de Vlad Filat și apoi Iurie Leancă.

Image result for oleg efrim

Total
0
Shares
Total
0
Share