Politic

Un fost ministru din Guvernul Maia Sandu, candidatura PAS-Șor și PRO Moldova la funcția de premier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un fost ministru din Guvernul Maia Sandu ar putea fi candidatura PAS, P.Șor și PRO Moldova la funcția de premier. Despre aceasta a anunțat un deputat socialist, informează Telegraph.md

Potrivit surselor citate de către Bogdan Țîrdea, în prezent au loc negocieri aprinse între Andrian Candu și Vadim Brânzan – fostul ministru al Economiei din Cabinetul de miniștri al Maiei Sandu.

Brânzan ar putea fi candidatura de compromis, iar Șor și-a anunțat susținerea totală pentru acesta, dar interesat.

”Suntem în stare de șoc. Surse foarte bine informate ne-au spus că Vadim Brânzan, fostul ministru al Economiei în guvernul Maia Sandu, se află în negocieri intense cu Andrian Candu. Acesta este Brânzan care s-a întâlnit cu Rothschild în vara anului 2019, transferând de fapt aeroportul la el. Apoi, Sîrbu și Candu s-au întâlnit cu Rothschild, dar deja în decembrie și deja în Israel. Așadar, Candu va propune figura lui Brânzan ca prim ministru. Trebuie să fie un compromis. Iar compromisul se bazează pe aeroportul pentru Plahotniuc și Candu, președinția pentru Maia Sandu. Ei bine, libertate pentru Ilan Shor!”, a scris deputatul Bogdan Țîrdea.

Anterior, în mediul online au apărut informații, precum că Maia Sandu o propune în fotoliul de premier pe Olesea Stamate, însă candidatura acesteia ar fi fost respinsă de către Andrei Năstase și PPDA.

Maia Sandu nu este candidata lui Năstase la funcția de premier: PPDA are alte trei candidaturi

loading...

Comments are closed.