Alte știri

Un fost vice-președinte PAS rupe tăcerea și spune adevărul despre Maia Sandu: ”Aroganța, înfumurarea, nu în ultimul rând prostia, vor fi pe masă. Chiar de mâine”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vitalie Braniște, ex-vice-președinte și fondator PAS, anunță că alegerea Maiei Sandu în fruntea țării înseamnă instaurarea aroganței, înfumurării și a prostiei. Mai mult, acesta a dezvăluit și despre cum oamenii din spatele șefei PAS au început să-și împartă fotoliile după scrutinul din 2016, dar care a fost pierdut:

”Gata cu alegerile. În sfârșit!

Am fost, am votat, împotriva lui ID. Și dacă s-a terminat, pot liber să vă spun ce gândesc. Nu știu care vor fi rezultatele, presupun că va câștiga Maia. Dacă va fi așa, va fi o atmosferă publică aparent mai inteligentă. Da-n același timp aroganța, înfumurarea, nu în ultimul rând prostia, vor fi pe masă. Chiar de mâine.

În calitate de hint, imaginați-vă așa ceva: în 2016, niște omuleni din PAS, pe la ora 21+, după turul II foarte incert, deja-și repartizau funcțiile în administrația președintelui. Asta este de la capitolul prostie, de alte gafe, monumentale, ale acelorași omuleni acum nu mă voi atinge, deși au păpat niște procente bune. Pot să le spun, dar sunt implicați mai mulți și mai degrabă n-am acceptul.

Și încă una – incompatibilitatea la critică. Aproape tot topul galben este așa, iar cei care nu-s așa – doar tête-à-tête recunoșteau: da, ai dreptate, dar… Toți care îi critică public sunt netrebnici, se ajungea chiar și la epitete de „lepădături”. Valabil chiar dacă critica se face discret și la locul ei. Este corespondența, pot reveni la ea, dacă trebuie.

În final – despre infiltrarea FSB-istă și ex-KGB-istă în rândurile galbene și cine o coordonează prefer să aflați nu de la mine.

Noapte bună RM! Acum trăiți și cu asta”, a scris Braniște.

loading...

Comments are closed.