Un fost vicepreședinte și deputat în Parlament a decedat la vârsta de 71 de ani

Fostul deputat și vicepreședinte al Parlamentului, Mihail Camerzan, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani pe 19 decembrie 2023.

Născut la 2 noiembrie 1952 în satul Țiganca, raionul Cantemir, Camerzan a avut o carieră remarcabilă atât în domeniul educației, cât și în sfera politică.

Absolvent al Facultății de Istorie a Universității de Stat a Moldovei, a activat ca pedagog la liceul Gheorghe Asachi din Chișinău înainte de a intra în viața politică.

Mihail Camerzan a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova în perioada 1998-2009, iar în legislatura 2001-2005 a îndeplinit funcția de vicepreședinte al Parlamentului. Ulterior, a ocupat postul de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Republica Portugheză și în Regatul Maroc.

Cei care doresc să-i aducă lui Mihail Camerzan un ultim omagiu sunt invitați la slujba de priveghi programată astăzi, 20 decembrie, la ora 18:30, la Biserica din Cimitirul Central de pe strada Armenească. Înmormântarea va avea loc mâine, 21 decembrie, la ora 11:00, tot la Cimitirul Central.

Total
0
Shares
Total
0
Share