Editoriale

Un internaut a demonstrat că Natalia Morari manipulează!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zilele trecute a devenit virală o fotografie cu o doamnă de la mitingul din 01 iulie. E vorba de Teodora Stancea, și în afară de FB, despre fotografie au scris JurnalTV, Unimedia, Agora.. pînă și prudentul Digi24 din România. „Viralizarea” a fost efectuată de către Natalia Morari (aceeași! cumva ea le reușește pe toate) cu mult patos „Toată Moldova în doar două fotografii… În doar doi ani din toată familia în țară au rămas doar doi” (cu alte ocazii voi reveni la termenii eminamente moldoveniști „toată moldova”, „țară”..).

Azi am scris pe pagina Lorenei Bogza că poza îmi pare stranie, toate detaliile disponibile erau doar cele re-povestite de către Morari (care e angajată politic și în care nu putem avea încredere), nu era niciun interviu direct cu protagonista. ProTV a luat un interviu cu Stancea spre seară (mulțumesc dnă Bogza) și aici totul devine INTERESANT:
1. pancarta din fotografia postată de Morari are 2 etichete („2016” sus și „2018” jos), sugerînd că aproape toți a plecat între 2016 și 2017
2. pancarta din reportajul ProTV NU are etichete
3. Teodora Stancea spune clar „poza de sus e făcută un an MAI TÎRZIU decît cea de jos” (min09:00-09:30)
4. alte „detalii” cum că copiii erau plecați de 7 ani, nu de 2 ani…

Întrebare evidentă e cine și de ce MANIPULEAZĂ punînd anii invers:
– Natalia Morari a photoshopat fotografia. E clar de ce.
– Teodora Stancea a mințit în pancarta de la miting. Dacă a făcut-o, de ce a făcut-o? Cine este Teodora Stancea? Are legături cu Andrei Năstase, partidul său sau cu Morari?
– Teodora Stancea a mințit în reportaj. Posibil. Dar atunci înseamnă că nu are nicio credibilitate și toată istoria e falsă?

Propaganda voastră cea de toate zilele!

autor: Vasile Calmațui

Un internaut a demonstrat că Natalia Morari manipulează, tv8, maia sandu, clanul lucinschi, pldm, filat, propaganda, nastase 

loading...

Comments are closed.