Economic

Un investitor străin oferă peste 600 de locuri de muncă în raionul Dondușeni! Cum poți obține unul din acestea?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Investitorul străin, Molltex Group care a fost atras în raionul Dondușeni, a început angajarea a 612 persoane pentru diferite posturi de muncă.

Anunțul a fost făcut de către președintele raionului Dondușeni, Vadim Lesnic. Posturile sunt diverse, incluzând electricieni, croitori, mecanici, cusători etc. Pentru angajare sau pentru mai multe detalii este nevoie de apelat la numărul de telefon +373 610 850 50.

Amintim că Guvernul Republicii Moldova a început o campanie de atragere a investitorilor străini în Republica Moldova. Parlamentul a adoptat mai multe soluții pentru a permite cât mai ușor accesul investitorilor străini pe teritoriul Republicii Moldova, au fost scăzute mai multe taxe vamale ceea ce a permis accesul mai ușor al companiilor străine pe piața moldovenească.

Totodată au fost create mai multe Zone Economice Libere și Parcuri Industriale care au un impozit mai scăzut. Numărul de acte permisive a fost scăzut în jumătate, adică procedura birocratică s-a redus. Totodată, numărul de instituții de control s-a redus de la 58 la 18, simplificând procedurile birocratice.

loading...

Comments are closed.