Un jurnalist critică dur decizia Maiei Sandu de a o numi pe Ala Nemerenco, cu diploma falsă, în Consiliul Suprem de Securitate

Jurnalistul Nicolae Federiuc crtică decizia Maiei Sandu de a o numi pe Ala Nemerenco consilier prezidențial și membru al Consiliului Suprem de Securitate, transmite Telegraph.md

Acesta amintește faptul că atunci când Maia Sandu a fost ministru al Educației, a acuzat și defăimat faptul că prim-ministrul de atunci a obținut o diplomă de studii prin mișmașuri, “pe blat”.

Însă acum, când același lucru s-a întâmplat și cu Ala Nemerenco, Maia Sandu nu critică această situație, mai mult de atât, promovând-o pe Nemerenco în CSS.

Când Maia Sandu era ministru al Educației, presa independentă și liberă… de prejudecăți a fost zguduită, cutremurată, șocată de faptul că un prim-ministru, pe nume Chiril Gaburici, ar fi obținut prin mișmașuri o diplomă de studii. Mamă, ce scandal a fost atunci!

Iar Maia Sandu, chit că, formal, era parte din echipa proscrisului, a făcut front comun cu dușmanii lui și i-a băgat elegant un cuțit de bucătărie în spate.

După câțiva ani, când Maia a urcat cu două trepte mai sus, adică a obținut și mai multă putere și, bineînțeles, pârghii de a influența lucrurile, se constată că un alt ștab (ștabă, mai exact) din echipa ei, pe nume Ala Nemerenco, a comis același păcat, adică s-a pricopsit cu o diplomă de studii fix ca Gaburici, pe blat. De data asta însă, presa liberă de… prejudecăți n-a mai fost impresionată.

Exact ca Maia, care n-a văzut, de data asta, nicio problemă. Mai mult, și-a luat colega cu diplomă fake cu ea la Președinție și a mai și băgat-o și în Consiliul Suprem de Securitate.

Acum stau și mă gândesc, vorba lui Buraga: ce a fost asta? Cine-i prostul, presa ”liberă”, Maia, noi sau… Gaburici. Cred că noi și Gaburici. Pentru că le-am dat crezare.”, scrie Federiuc.

Citește și: Un fost deputat critică dur decizia PAS de a nu o vota pe Gavriliță: Gestul ipocrit pe care îl faceți acum în chip răzbunător nu vă va aduce voturi la parlamentare

Total
0
Shares
Total
0
Share