Un jurnalist “de curte” dezamăgit de Maia Sandu: “De ce tu ca lider de partid, ai ales cea mai comodă circumscripție?”

Maia Sandu, Toți cei care au furat banii să facă pușcărie, în primul rând Șor, partidul actiune si solidaritate, pas, andrei nastase, 

Jurnalistul Victor Moșneag de la portalul informativ “Ziarul de Gardă”, afiliat opoziției a criticat prinr-o postare pe Facebook decizia blocului ACUM de a o înainta pe Maia Sandu drept candidat pentru funcția de deputat pe circumscripția 50 din Europa de Vest.

“Să fii lider de partid important, să ai popularitate și să candidezi în circumscripția nr 50, care cuprinde UE, unde electoratul pro-european și pro-partidele de opoziție (PAS și PPDA) e majoritar, asta înseamnă să fii…. cel puțin foarte neinspirat.” scrie jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Moșneag consideră că aproape orice candidat din partea blocului ACUM ar fi câștigat alegerile îna ceastă circumscripție. În opinia acestuia, nu exista nici o nevoie să meargă unul din liderii opoziției acolo. “De ce, tu, ca lider de partid, să-ți alegi cea mai comodă circumscripție? De ce să nu te lupți, cu șanse foarte mari, într-o circumscripție din țară?”, se întreabă jurnalistul de la Ziarul de Gardă.

Acesta întreabă blocul ACUM de ce l-au trimis pe Valeriu Munteanu la Orhei, unde acesta clar nu are șanse și de ce nu l-au înaintat pe circumscripția de la Anenii Noi,de unde este originar și unde a fost primar. În opinia jurnalistului, acolo chiar existau șanse pentru fostul ministru al Mediului. În urma acestei decizii însă, blocul va pierde aproape sigur ambele circumscripții.

Total
0
Shares
Total
0
Share