Alte știri

Un lider PSRM, despre implicarea Maiei Sandu în campania electorală: ”Este un caz fără precedent în Republica Moldova”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu nu are nicio remușcare atunci când încalcă deschis legislația națională, se implică în campania electorală și face agitație pentru un candidat care participă la alegerile din 11 iulie, informează Primul.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Despre aceasta a vorbit candidatul la funcția de deputat din partea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Corneliu Furculiță, invitat în studioul Ren TV.

”Este un caz fără precedent în Republica Moldova, când președintele țării folosește resursele administrative în campania electorală. Șeful statului nu are nicio remușcare să se implice în campania electorală și să facă agitație pentru un concurent electoral. Deși acest lucru este interzis prin lege. Este un lucru inadmisibil”, a declarat Furculiță.

Deputatul a condamnat dublele standarde manifestate de partenerii internaționali față de fărădelegile pe care le comite actualul președinte al țării Maia Sandu.

”Când președinte era Igor Dodon am auzit multe îngrijorări și declarații din partea ambasadorilor în campania electorală. Toți priveau prin lupă acțiunile președintelui, deși Igor Dodon și-a suspendat activitatea din funcția de președinte în campania electorală. Acum președintele face agitație, merge la întrevederi cu alegătorii, inclusiv din diasporă și toți tac. Asistăm la standarde duble”, a menționat Furculiță.

Amintim, Curtea Supremă de Justiție a menținut, joi, decizia Curții de Apel Chișinău, care a obligat Comisia Electorală Centrală să examineze solicitarea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, care susține că PAS folosește imaginea președintelui Maia Sandu în campania electorală.

Citește și: VIDEO // Replica lui Gheoghe Cavcaliuc după dezvăluirile făcute joi seara la o emisiune de la JurnalTV

loading...

Comments are closed.