Un livrator de mâncare a intrat în casa unei femei din Marea Britanie, s-a băgat lângă ea în pat și a agresat-o sexual. Iubitul ei leșinase în bucătărie

Un livrator din UK a fost condamnat la închisoare, după ce a intrat în casa unui cuplu, s-a urcat în patul femeii și a încercat să o sărute în timp ce iubitul ei leșinase în bucătărie, scrie Observatornews.ro

Fuad Haddad, în vârstă de 31 de ani, a intrat într-o casă din Cardiff la primele ore ale zilei, unde victima își petrecea noaptea cu iubitul ei.

Femeia a comandat mâncare online de pe o aplicație, apoi s-a răzgânit și a anulat coman. În ciuda acestui fapt, Fuad Haddad a mers acasă la femeie pentru a încasa plata. Când a ajuns la adresa, a văzut că ușa casei nu era încuiată așa că a intrat.

S-a băgat lângă ea în pat și a început să o agreseze sexual
Bărbatul s-a dus direct la scări și a urcat la etaj, unde a s-a pus în pat lângă femeie și a încercat să o sărute de două oroi, apoi a început să o atingă pe tot corpul. Femeia i-a cerut în repetate rânduri bărbatului să plece, însă acesta nu a ieșit decât după ce a fost împins cu forța pe ușă. Femeia i-a cerut lui Haddad să plece, iar acesta și-a cerut scuze în mod repetat, dar nu a plecat până când a fost ieșit cu forța din casă și împins pe ușă.

Fuad, din South Luton Place, Adamsdown, a fost arestat pe 13 aprilie și a recunoscut că a intrat în casa femeii, dar a negat că ar fi agresat-o sexual. Ulterior, el a pledat vinovat și a recunoscut totul. Fuad a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare.

„Am fost agresată sexual într-un loc în care credeam că sunt în siguranță”, a declarat femeia, încă șocată de cele întâmplate.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share