Social

Un luptător de K1 a omorât în bătăi un bărbat într-un club din capitală! Un copil de 7 ani a rămas orfan de tată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr din capitală a fost bătut în fața unui club din capitală de către un sportiv K1 care a s-a luat de o fată din club.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a venit în club să sărbătorească ziua de naștere a unui prieten. Înapoi însă nu a mai revenit. A ajuns la Institutul de Urgență aflându-se în stare de comă din cauza traumelor primite în urma conflictului cu sportivul. Peste câteva zile, acesta a murit, lăsând în urmă soția și un copil mic.

Seara, la data de 18 mai, el a mers în club la un prieten la zi de naștere, după aceasta m-a sunat fratele și a spus că soțul meu este în comă. Din câte cunosc, a fost bătut de către un luptător K1 sau kick-boxing. După 5 zile de comă, soțul meu a murit, așa mi-au spus medicii. Un cunoscut mi-a explicat că s-a început un conflict din cauza unei domnișoare. Sportivul s-a luat de ea a început să o hărțuie, iar soțul meu a dorit să o apere. Luptătorul l-a bătut pe soțul meu și încă un prieten de-al său. Soțul meu a murit, am rămas cu un fiu de 7 ani.„, a mărturisit femeia pentru ProTV.

Două zile în urmă, aceasta a scris o plângere la poliție, în baza căreia a fost deschis un dosar penal pentru huliganism.

loading...

Comments are closed.