Un medic din Marea Britanie a violat o copilă de zeci de ori și a ucis o femeie însărcinată după ce l-a reclamat la poliție

Medic de profesie, monstru în realitate! Un medic a violat o fetiță de „de sute de ori” și a ucis o femeie însărcinată în timp ce lucra ca medic în Australia, scrie Observatornews.ro

Michael McGrane, în vârstă de 62 de ani, a ademenit-o pe copilă cu dulciuri și cadouri, apoi a abuzat de ea, în Liverpool. Mai târziu, și-a luat diploma de medic și s-a mutat la Brisbane, Australia. În timp ce era acolo, el a drogat și a molestat o serie de paciente. Una dintre paciente era însărcinată în șapte luni în acel moment și a raportat atacul monstrului.

Doar două luni mai târziu, a fost găsită moartă în apartamentul ei, după ce bărbatul i-a administrat o doză letală de morfină.

Și-a ucis una dintre victime, după ce l-a raportat poliției

Michael a fost condamnat la închisoare pe viață la patru ani după crima din 2001. Doi ani mai târziu a recunoscut abuzul sexual asupra a nouă femei, cel puțin patru dintre ele pe care le-a drogat. În mod șocant, a fost eliberat din închisoare și deportat înapoi în Marea Britanie la doar 10 ani după ce a fost închis.

La sfarsitul anului trecut, acesta a fost din nou in instanță după ce polițiștii au găsit 1 600 de poze cu copii în telefonul lui, toți fiind în ipostaze compromițătoare. Monstrul s-a întors unde îi este locul în spatele gratiilor după ce a fost găsit vinovat de viol, furt și agresiune în Liverpool luna trecută, relatează ECHO.

Fetița agresată de medic a încercat să-i spună unui profesor de la școală ce se întâmplă, dar a fost „pusă într-o cameră întunecată” și „s-a spus să-și țină gura”.

„Acest bărbat mi-a luat copilăria și mi-a furat inocența. În loc să fiu un copil hotărât, cu minte puternică, eram un copil înfricoșat și tăcut, plin de vinovăție. În tinerețe, nu puteam să acord o fărâmă de încredere pentru orice ființă umană”, a declarat victima.

Total
0
Shares
Total
0
Share