Externe

Un milionar italian a decedat, iar toată averea sa a lasat-o unei moldovence care l-a îngrijit

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie din Republica Moldova a moștenit 3 milioane de euro după decesului bătrânului de care a avut grijă mai mulți ani. 

Vincenzo Risatti, dintr-o localitate din provincia Brescia, a murit la 92 de ani și, deși mai avea rude în viață, i-a lăsat prin testament toată averea Raisei Rusu, o femeie de 57 de ani, din Republica Moldova.

După citirea testamentului, rudele bărbatului decedat au luat foc și i-au acuzat-o pe Raisa Rusu și pe fiul ei, Daniel, că l-au înșelat pe Vicenzo. Rudele au depus în instanța contestațîi în care au afirmat că cei doi au profitat de instabilitatea mintală a bătrânului care le-a dat din timpul vieții, în numerar, 250.000 de euro, că apoi să ii facă proprietari pe toată averea lui, estimată la 3 milioane de euro.
 
Săptămâna această, Raisa și fiul sau au fost recunoscuți că fiind moștenitorii legali, după ce avocații au demonstrat la proces prin mărturia notarului care a redactat testamentul bătrânului că acesta era perfect lucid atunci când a luat decizia de a-i lasă Raisei averea.
loading...

Comments are closed.