Alte știri

Un model cu o frumusețe atipică a făcut furori la prezentările Dolce&Gabbana. Nimeni nu o crede când spune din ce țară vine

Pinterest LinkedIn Tumblr
Mulți o cunosc pe Agela de pe TikTok, unde tânăra în vârstă de 19 ani are peste 900.000 de admiratori. Cu toate acestea, nu popularitatea tinerei i-au făcut pe cei de la Dolde& Gabbana să o cheme la un shooting.

Într-o postare, pe canalul ei de youtube, tânăra povestește că a fost foarte surprinsă când a primit invitația la Milano. Reprezentanții casei de modă au selectat-o pentru o campanie publicitară, doar după ce Angela le-a trimis câteva poze.

 

Deși este mulatră, Angela este originară din Rusia. Puțini o cred atunci când spune de unde vine. Cu o frumusețe atipică, tânăra a reușit să obțină succes și pe plan local, colaborând cu una dintre cele mai prestigioase agenții de modele – Avant Models.

 

Deși are o cicatrice pe față, Angela nu încearcă să o mascheze. Mai mult, acest lucru nu a împiedicat-o să fie selectată la numeroase prezentări de modă și campanii de publicitate.

 

 

Sursă foto: Instagram  Angela 

Sursă știre: perfecte.ro

loading...

Comments are closed.