Un moldovean a fost descoperit la vamă cu un permis de conducere nerecunoscut de niciun stat

Un conațional riscă o documentare penală pentru folosirea permisului de conducere nerecunoscut de niciun stat (fantezist). Din declarații s-a aflat că l-a obținut online, după ce ar fi învățat în cadrul unui curs de specializare.

Astăzi, 17 octombrie 2023, în punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița a fost depistată persoana, pe sensul de intrare în Republica Moldova. Documentat este un cetățean moldovean de 33 de ani, locuitor al raionului Orhei.

Acționând conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus controlului de nivelul II, ceea ce presupune verificări suplimentare asupra conaționalului. În rezultat, în portmoneu a fost depistat un permis de conducere pretins a fi eliberat de către o autoritate internațională. Ceea ce nu știa persoana că un astfel de document nu este recunoscut de niciun stat, considerat ca fiind neveridic.

În continuare, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST cercetează cazul sub toate aspectele legale, în vederea elucidării tuturor circumstanțelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share