Un moldovean a fost ucis pe o stradă în Italia: Băiatul a fost găsit de trecători

Un tânăr moldovean în vârstă de 19 ani a fost ucis prin înjunghiere în apropierea gării centrale din Florența, într-un incident violent care a avut loc în noaptea dintre miercuri și joi, 14 martie, scrie Rotalianul.com

Băiatul a fost găsit agonizând pe strada Largo Alinari de către trecători, care au sunat imediat după ajutor.

A fost dus la spitalul Santa Maria Nuova, dar eforturile medicilor de a-l salva au fost inutile, tânărul decedând din cauza rănilor.

Autoritățile au demarat rapid cercetările pentru a prinde agresorul sau agresorii, implicând atât echipa mobilă de investigații cât și examinări amănunțite efectuate de departamentul de criminalistică.

Mai multe persoane au fost reținute de polițiști pentru interogatorii. Până joi dimineață, cinci tineri au fost duși la sediul poliției pentru a fi audiați, printre ei posibil să se afle și autorul faptei.

Identitatea băiatului nu a fost încă dezvăluită. Investigații ulterioare asupra dinamicii evenimentelor vor fi efectuate în următoarele ore.

Nu este prima dată când zona din apropierea bisericii Santa Maria Novella devine scena unor acte de violență.

Un incident similar a avut loc în ianuarie, când un bărbat de 33 de ani de origine algeriană, cunoscut de autorități, a fost arestat după ce a înjunghiat un cetățean român în vârstă de 47 de ani.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share