Un moldovean dat în căutare națională a fost reținut de către polițiștii de frontieră

Un moldovean care se eschiva de la răspundere penală a fost identificat și reținut de către polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD. Bărbatul se afla în urmărire națională de la începutul lunii septembrie an curent.

Acționând în baza unei informații operative, ofițerii de investigații din cadrul Direcției au localizat persoana care evita să se prezinte la organele competente pe parcursul cercetărilor. Aceasta a fost identificată ca cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 35 ani, originar din satul Sadovoe, raionul Glodeni. Confom informațiilor, tânărul figura într-o cauză penală, pornită pe faptul deținerii și folosirii actelor oficiale false.

În rezultatul activității speciale de investigații, persoana reținută a fost escortată la Procuratura raională Cahul, pentru finisarea acțiunilor de urmărire penală și luarea măsurilor legale ce se impun.

Citește și: O motocicletă fabricată în anii ’60 și reutilată ilegal urma să ajungă în Olanda, dar a fost reținută de poliția de frontieră

Total
0
Shares
Total
0
Share