Externe

Un moldovean din Italia a fost amendat cu 8000 de euro! A fost prins cu o cușcă în care erau mai mulți cățeluși

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un moldovean s-a ales cu o amendă de 8000 de euro în Milano, după ce a fost observat că descarcă o cușcă dintr-un TIR. Oamenii legii au fost alertați de de unii locuitori de pe strada Rombon, care au raportat că un șofer descărcă dintr-un camion cu plăcuțe de înmatriculare străine o cușcă în care erau înghesuiți mai mulți cățeluși, transmite Moldova.org. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că patru pudeli și un buldog francez au fost aduși din Moldova fără microcipuri și înregistrări medicale și fără documente privind vaccinarea împotriva rabiei. Moldoveanul a rămas fără câini, deoarece au fost considerați introduși ilegal în Italia.
 
Controlul a arătat că anImalele aveau mai puțin de două luni și au călătorit în camion aproape două mii de kilometri din Republica Moldova în Italia fiind închise într-o cușcă. Puii erau complet deshidratați și epuizați, când au fost salvați. Animalele, care au fost plasate în carantină pe un termen de 20 zile, au fost duse la centrul specializat Via Aquila.
 
Proprietarul camionului, un moldovean în vârstă de 35 de ani, a fost amendat cu o amendă în valoare de opt mii de euro, iar puii vor fi anunțați pentru adopție. Aceasta în cazul în care moldoveanul totuși nu îi va cere înapoi.
loading...

Comments are closed.