Un moldovean identificat cu permisul de conducere fals, la trecerea frontierei. Actul ar fi fost emis, în Federația Rusă

În punctul de trecere a frontierei Tudora, un șofer din Republica Moldova a fost descoperit cu permisul de conducere falsificat. Actul ar fi fost emis de către autoritățile ruse pe numele persoanei documentate pentru uz de acte oficiale false.

Ieri, 30 octombrie 2023, pe sensul de intrare în țară s-a prezentat conaționalul, la volanul mașinii personale. În cadrul controlului, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul de conducere al acestuia nu corespunde unui document autentic, conținând semne rezonabile de falsificare. În fapt, posesorul actului falsificat, moldovean de 25 de ani, a fost înlăturat de la conducerea automobilului, fiind autorizată trecerea frontierei de stat în calitate de pasager.

Documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei. Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Est cercetează în continuare cazul sub toate aspectele legale.

Total
0
Shares
Total
0
Share