Alte știri

Un oficial de rang înalt este așteptat la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, va efectua o vizită de lucru în R. Moldova, unde are planificată o întâlnire cu Maia Sandu. Vizita acestuia la Chișinău se încadrează în seria vizitelor pe care le va efectua în perioada 28 februarie – 3 martie, în R. Moldova, Georgia și Ucraina, scrie zdg.md

Citește și: Năstase, despre Sandu: Nu este bine când un politician vorbește în numele poporului. În numele poporului a vorbit Mussolini, Hitler, Stalin

Conform site-ului Consiliului European, oficialul european va ajunge la Chișinău pe 28 februarie.

Charles Michel se va întâlni cu Maia Sandu înainte de a zbura în Georgia, unde are planificate întâlniri cu președinta Salome Zurabișvili, premierul și președintele Parlamentului respectivei țări.

Michel are planificată și o vizită în estul Ucrainei, la care va participa și președintele Vladimir Zelenskiy. Oficialii au pe agendă discuții despre relațiile bilaterale dintre UE și Ucraina.

„Pe lângă relațiile bilaterale și lupta noastră comună împotriva COVID-19, tema viitorului Parteneriatului estic va fi, de asemenea, un subiect important pe agendă”, se arată în comunicatul Consiliului European.

loading...

Comments are closed.