Un om fără adăpost s-a trezit că a câștigat 100 000 de dolari, după ce a jucat la pariuri

Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă. La asta se pare că s-a gândit și un om al străzii, care a jucat 5 dolari la pariuri și a reușit să câștige 100 000 de dolari. Robert spune acum că va folosi banii ca să își schimbe total viața, scrie Observatornews.ro

Pariorul din Wellington, Noua Zeelandă, a plasat pariul, luni, la Petone Working Men’s Club – și a fost uluit când și-a verificat soldul contului. Jocheul Mark Zahra a câștigat Cupa Melbourne consecutiv la Without A Fight (8,00 dolari), terminând cu peste două lungimi în fața lui Soulcombe, locul doi, și Sheraz, pe locul trei.

A câștigat 100 000 de dolari

„A fost un proces destul de emoțional, prietene. Nu mi-a venit să cred și m-am gândit în sinea mea: Trebuie să fie ceva în neregulă aici”, a povestit Robert pentru NZ Herald.

Bărbatul a verificat de două ori rezultatul și și-a dat seama că era corect și că de fapt câștigase 106.000 dolari. Robert și-a petrecut ultimele nouă luni trăind într-un garaj și spune că câștigurile îi vor schimba viața cu totul. „Am trecut de la a fi fără adăpost și să stau într-un garaj la a-mi putea permite în sfârșit un depozit pentru o casă acum”, a spus el.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share